Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Dostępność
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Biblioteka Główna-Czytelnia
(1)
Autor
Koziorowska Barbara
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Gastronomia
(1)
Żywność
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Projektowanie technologiczne zakładów gastronomicznych / Barbara Koziorowska. - Warszawa : Wydaw. SGGW [Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego], 1998. - 168 s., [5] k. tabl. złoż., [8] s. tabl. kolor. : fot., rys., wykr. ; 28 cm.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Biblioteka Główna-Czytelnia
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64/C (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej